En kreativ resa från passion till företagande

Hej! Jag heter Mikaela Wärendh och med över 10 års erfarenhet inom UX/UI-design, ägnar jag mig åt att utveckla digitala designlösningar som är både tillgängliga och tilltalande för alla.

Min resa började långt innan jag och min man, Alexander Wärendh, formellt startade Wärendh Webbyrå AB. Det var inte bara en dröm om att ha eget företag som drev mig, utan även en längtan efter flexibilitet och frihet i min vardag. Att få vara min egen chef där jag formar mina arbetsdagar och kundrelationer efter mina egna värderingar har alltid varit en stark drivkraft för mig.

Min passion för design och digital utveckling har ständigt varit närvarande i mitt liv - från mina tidiga år, till studier och vidare till karriären. Studierna gav mig en bra grund för att förstå kommunikation och formgivning, men min egen nyfikenhet och passion har lett mig till att fördjupa mig i UX/UI-design och systemdesign.

När jag inte jobbar med våra kunders digitala lösningar är jag gärna kreativ på andra sätt. Jag älskar att måla tavlor, snickra möbler eller pyssla med olika projekt hemma. Att få spendera tid med familjen i huset vi själva ritat, omgiven av naturen strax utanför Norrköping, är något jag värdesätter högt. Det ger mig balans och inspiration både för arbetet och privatlivet.

För mig handlar företagande inte bara om att driva eget, utan också om att skapa en meningsfull och balanserad tillvaro för mig, min familj och de jag väljer att arbeta tillsammans med.

Jag ser alltid fram emot att fortsätta utforska nya möjligheter och utvecklas både som entreprenör och som människa.

Tack för att du tog dig tid att lära känna mig lite bättre!

/ Mikaela Wärendh

Mikaela Wärendh, UX-designer

Ska vi samarbeta på nästa projekt?

Eller kanske ta en kaffe och utforska värdet av designsystem, alternativt fördjupa oss i moderniseringen av komplexa system? Jag ser fram emot att höra från er!