Digital inkludering ❤️ Innovation för DIGG

Digital inkludering ❤️ Innovation för DIGG

Mer information om projektet kommer snart.

Hur var det att jobba med mig?

Mikaela är utan tvekan en av de bästa UX-designers jag haft förmånen att arbeta tillsammans med. Hennes objektiva, raka och tydliga kommunikation har varit ovärderlig i det innovationsprojekt vi genomförde åt Myndigheten för digital förvaltning (DIGG) under 2023.

Mikaelas förmåga att effektivisera designprocessen har underlättat mitt arbete som systemutvecklare avsevärt och gjort det möjligt för hela teamet att tidigt identifiera och förstå utmaningar kopplade till användarresan.

Det som verkligen gör Mikaela till en fantastisk del av ett utvecklingsteam är hennes kombination av stark professionalism och medmänsklighet. Hon är ansvarstagande, prestigelös och har en enastående förmåga att se saker för vad de är. Jag kan framföra konstruktiv kritik som rör design och flöden till henne utan att hon på något sätt tar det personligt, vilket har gjort att samarbetet oss emellan fungerat otroligt bra.

Mikaela är också väldigt pedagogisk och kan förklara komplexa koncept och fakta på en nivå som alla kan förstå och ta till sig av. Hon har även en särskild talang för att skapa intuitiva och användarvänliga gränssnitt med ytterst begränsad information och kan nästintill “trolla” fram ett lösningsförslag som redan från början tar stor hänsyn till såväl WCAG som användarupplevelsen.

Jag hoppas verkligen jag ges möjligheten att arbeta tillsammans med Mikaela igen i framtiden och jag ser fram emot ett långsiktigt samarbete som sträcker sig över flera år.

Jerker Sandsten
Jerker Sandsten
Medgrundare & Senior utvecklare på WeBringCode AB

Ska vi samarbeta på nästa projekt?

Eller kanske ta en kaffe och utforska värdet av designsystem, alternativt fördjupa oss i moderniseringen av komplexa system? Jag ser fram emot att höra från er!